ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας μας αναλαμβάνουμε χορηγικές δράσεις προς πολιτιστικούς, αθλητικούς και άλλους κοινωνικούς φορείς στοχεύοντας να γίνουμε ενεργό κομμάτι της κάθε τοπικής κοινωνίας.
Για επικοινωνία φορέων με το τμήμα marketing καλέστε στο 6932474969 (κος Στρατής Μενίδης).

 

Μαΐος 2011
Επίσκεψη του Χωριάτικου και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ στην «κιβωτό του κόσμου».

Kivotos1Στιγμές χαλάρωσης και χαράς χάρισε το Χωριάτικο, σε συνεργασία με την ερασιτεχνική ΑΕΚ και το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του οποίου και είναι χορηγός, στα παιδιά που φιλοξενούνται στο μη κυβερνητικό ίδρυμα «η κιβωτός του κόσμου» το Σάββατο 7 Μαΐου.

Kivotos2


Αντιπροσωπεία από στελέχη του Χωριάτικου και μελών της ομάδας της ΑΕΚ μοίρασαν παιχνίδια, πασχαλινά τσουρέκια και αυγά ενώ κλόουν και εμψυχωτές δημιούργησαν μια όμορφη γιορτή που κυριαρχούσε το γέλιο και το παιχνίδι.  
Τα παιδιά έπαιξαν με τις αθλήτριες, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και με συνεχείς ερωτήσεις έμαθαν βασικές πληροφορίες για το άθλημα του βόλεϊ ενώ χάρισαν ζωγραφιές στις κοπέλες της ΑΕΚ και του Χωριάτικου.

Kivotos3Η αντιπροσωπεία μας ξεναγήθηκε στις άρτιες εγκαταστάσεις της «κιβωτού» και ενημερώθηκε για την κοινωνική δράση του ιδρύματος που αποτελεί ένα σύγχρονο σπίτι και σχολείο για εκατοντάδες παιδιά. Η κιβωτός λειτουργεί εδώ και έντεκα χρόνια με επικεφαλής τον εμπνευστή και δημιουργό της ιδέας πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και σήμερα αποτελεί την πιο αναγνωρισμένη εθελοντική οργάνωση παιδικής μέριμνας στην Ελλάδα.

Kivotos4
Το χωριάτικο θα συνεχίσει τη συνεργασία με την κιβωτό αφού άμεσα θα τοποθετηθούν στα καταστήματά μας ειδικοί «κουμπαράδες» που θα στηρίζουν αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια.

Kivotos5To Χωριάτικο θέλει να ευχαριστήσει για τη συνεργασία τη διευθύντρια της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Ελπίδα Στέβη, τα κορίτσια του βόλεϊ που μπόρεσαν να παρευρεθούν (Παπαγεωργίου, Ιωσηφίνα και Μαριάννα Ψυλλάκη, Καλετζίεβα, Μπορόβιντσεκ, Κουνάδη, Παυλοπούλου, Σάκκουλα), την εταιρεία διοργάνωσης παιδικών πάρτι «μπουρμπουλήθρες» και φυσικά τον πατέρα Αντώνιο και τους συνεργάτες του που μας έδωσαν την ευκαιρία να επισκεφτούμε την κιβωτό και να γνωρίσουμε από κοντά λεπτομέρειες για το κοινωφελές αυτό έργο.
Χρήσιμα links: www.kivotostoukosmou.orgΦεβρουάριος 2011
Το χωριάτικο χορηγός στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ
Το χωριάτικο ανακοινώνει με την ευκαιρία του νέου του καταστήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια τη συνεργασία με την ερασιτεχνική ΑΕΚ και τη χορηγία του γυναικείου τμήματος βόλεϊ.

Aekvol1


Η χορηγία αφορά την αγωνιστική περίοδο του 2011 με λογότυπο στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας και προβλέπεται να επεκταθεί και τη νέα σεζόν.

Aekvol2

Το χωριάτικο στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τις αθλητικές δράσεις στις τοπικές κοινωνίες και σύντομα θα ανακοινώσει και άλλες παρόμοιες χορηγίες.


Ιανουάριος 2011
Το χωριάτικο χορηγός της εκπομπής «αξίζει να το δεις» με την Τατιάνα Στεφανίδου με προσφορά προϊόντων για το κοινό της ζωντανής εκπομπής  καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

AksizeilogoΤο χωριάτικο χορηγός της τηλεοπτικής σειράς πενήντα – πενήντα με παροχή catering καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων.
5050
 

Το Χωριάτικο χορηγός στην έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Αλέκου, η οποία πραγματοποιείται στο κέντρο τέχνης και πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
Afisa


To Χωριάτικο χορηγός της φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Πολωνικού Σχολείου για την στήριξη των παιδιών με ουρολογικά προβλήματα.
 
Νοέμβριος 2010
Το Χωριάτικο χορηγός των παιδικών και εφηβικών τμημάτων ποδοσφαίρου της ομάδας του Χαϊδαρίου.
Xaidari